1.3.07

5

Μου ζήτησαν να γράψω 5 χαρακτηριστικά του χαρακτήρα μου, που με χαρακτηρίζουν. Κάθομαι λοιπόν και σκέφτομαι ….
Χωρίς υπερβολές είμαι ένα τέλειο είδος ανθρώπου! Νομίζω ότι ο καθένας θα ήθελε να είναι εγώ! Τώρα πώς να ξεχωρίσω μόνο 5 χαρακτηριστικά; Και φυσικά έχω μόνο πλεονεκτήματα! Ίσως το μοναδικό μου μειονέκτημα είναι ότι δεν έχω κανένα! Κάτι παρόμοιο δηλαδή μ΄αυτό που είπε και ο Όσκαρ Γουάιλντ «Αντιστέκομαι σε όλα εκτός από τις επιθυμίες μου»…
Όχι δεν είμαι η χαρά της υπερβολής, απλά «τονίζω» κάποια πράγματα με τον δικό μου τρόπο, έτσι απλά …για να κάνω τους άλλους να υποφέρουν :) (ψάχνοντας να βρούνε που αρχίζει και που τελειώνει η πραγματικότητα). Γιατί στην ζωή τίποτα δεν είναι αληθινό, τίποτα δεν είναι δεδομένο , γιατί να είμαι εγώ ; Σας μπέρδεψα; Δεν το είχα σκοπό. Απλά ώρες ώρες η τελειότητά μου με κάνει να αμπελοφιλοσοφώ λιγάκι.
Λοιπόν σας έλεγα για μένα….Τι να πώ δηλαδή τώρα; Έχω τόσα πολλά που βαριέμαι να τα ξεχωρίζω και να τα αναλύω. Το ανέκδοτο με το «άντε γαμήσου εσύ και ο γρύλος σου» το ξέρετε; Ε, κάπως έτσι και εγώ θέλω να πώ τόσα που στο τέλος βαριέμαι και δεν λέω τίποτα. Αφήστε που έχω πολύ έντονο το αναβλητικό στοιχείο μέσα μου….γι΄αυτό θα σας γράψω μια άλλη φορά!
Λοιπόν τι λέγαμε ; Α! Ναι, μάλλον τώρα τελευταία πρέπει να ξεχνάω λίγο παραπάνω, διαρκώς αναρωτιέμαι «ποια είμαι;» «που πάω;» «τι κάνω;»
Γι΄αυτό και αγαπάω όλο τον κόσμο!!! …πολύ απλά γιατί δεν θυμάμαι τι κακό και αν, μου έχει κάνει…Πόσα πράγματα να κρατήσει κανείς με υπενθύμιση στο κινητό του; Ε, ναι λοιπόν, έμμεσα σας προκαλώ, Κουμπιουτερόβιοι όλου του κόσμου ενωθείτε και : «Φτιάξτε το «τέλειο» κινητό για μένα!»
Το ξέρω ότι μετά από όλα αυτά οι περισσότεροι θέλετε να διαιωνίσετε το είδος μου, βιαστείτε όμως γιατί φοβάμαι ότι θα δεν προλάβετε…εχθές ανέβασα 37,1 πυρετό, και άρχισα να γράφω την διαθήκη μου…η οποία συμπεριλαμβάνει μόνο την μουσική μου!!! …άντε και ένα χαλασμένο laptop, από αυτό που γράφω τώρα, γι΄αυτό αν κάτι δεν γράφηκε σωστά δεν φταίω εγώ… :)
Αφιερωμένο σε ΜΕΝΑ!

4 σχόλια:

guitarlikas είπε...

Wow!!! Μιλάμε ότι είναι και πολύ σουρεαλιστικό το post! Όχι αστεία!

loukoumaki είπε...

Surreal but nice :) έγραψες πάλι κοκκινομαλούσα!

maria είπε...

Φοβερό, πραγματικά "έγραψες". Να σου πω, όσον αφορά τα cd σου, ...., μην με ξεχάσεις :-)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θέλω να ρωτήσω που ακριβώς παρκάρεις το καλάμι σου, οχι τίποτα άλλο για να μην υπάρξει συμπλοκή με το δικό μου

Αρετή